KAZINCBARCIKA
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Kazincbarcika, 2021.09.21
Kazincbarcika, 2021.09.21
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Kazincbarcika, 2021.06.22
Kazincbarcika, 2021.06.22
Kazincbarcika, 2021.06.15
Kazincbarcika, 2021.06.15
Kazincbarcika, 2021.06.08
Kazincbarcika, 2021.06.08
«
...34567...
»
Lecsóval búcsúzik a nyár Szuperinfó Hírek - Jól összekovácsolja a helyi lakosságot a közelmúltban megrendezett sajókazai lecsófesztivál.
A végzősök aggódnak kissé Szuperinfó Hírek - A felvételire nehéz lenne felkészülni digitális oktatás alatt, vélik a nyolcadikosok.
Megelőzés kortalanul és komplex formában Szuperinfó Hírek - A rendőrök Komplex bűnmegelőzési, és baleset-megelőzési napot tartottak Sajókazán.
„Ilyen csapat ellen a futball az nem futball…” Szuperinfó Hírek - A megyei másodosztály észak csoportjának hatodik fordulójában egy meccset rendeztek vasárnap.
Rejtélyes átalakulás az ivánkai megállóban Szuperinfó Hírek - Egyelőre ismeretlenek adtak teljesen új kinézetet a buszvárónak, mindössze egy nap alatt.


Fizetett hirdetések

Rajtolnak a KKSE felnőttcsapatai Szuperinfó Hírek - Kazincbarcikán a helyi kötődésű fiatalokra építenek a férfiaknál és a hölgyeknél egyaránt.
A 36. hét jelentősebb káresetei – Katasztrófavédelmi hírek Szuperinfó Hírek - Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 145 alkalommal riasztották, amiből 39 műszaki mentés volt.
A közös ünneplés öröme Kazincbarcikán Szuperinfó Hírek - Országszerte ötezer rászorulót láttak vendégül finom ebédre és jóízű beszélgetésre.
Értékteremtő munka Szuperinfó Hírek - Kosárfonók, fafaragók munkái, ízletes lekvárok és szörpök, pompázatos zöldségek és gyümölcsök is helyet kaptak a kiállítási standokon.
A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójának programja Szuperinfó Hírek - Kialakult a labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójának a jövő hét végén sorra kerülő pontos programja.
Kulturális programok nem csak időseknek Szuperinfó Hírek - Mindenki felé nyitott kulturális programsorozatot szervez Kávéházi délutánok néven ősszel az Újkazinci Baráti Kör Kazincbarcikán a Kocka étteremben, ahová érdekes személyiségeket hívnak meg hétről hétre.


Fizetett hirdetések

Főszerepben az uborka Szuperinfó Hírek - A helyi termékek mellett számtalan színes programmal várják az érdeklődőket.
Megújult a szendrői általános iskola Szuperinfó Hírek - Átadták a megújult Szendrői Apáczai Csere János Általános Iskolát.
Családi perpatvarok és 21 baleset történt az elmúlt 24 órában Szuperinfó Hírek - Erőszakoskodó hozzátartozókkal szemben intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.
Feljelentették a szomszédai Szuperinfó Hírek - A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy férfival szemben folytattak, aki rendszeresen zaklatta szomszédját.

Tűzoltás Sajógalgócon

Kigyulladt egy családi házhoz épített melléképület Sajógalgócon, a Táncsics Mihály utcában szeptember 07-én éjszaka.