KAZINCBARCIKA
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Kazincbarcika, 2020.07.10
Kazincbarcika, 2020.07.10
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Kazincbarcika, 2020.04.03
Kazincbarcika, 2020.04.03
Kazincbarcika, 2020.03.27
Kazincbarcika, 2020.03.27
Kazincbarcika, 2020.03.20
Kazincbarcika, 2020.03.20
«
...34567...
»
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki az élettársát bántalmazó férfit Szuperinfó Hírek - A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.
Fel kell tölteni az NB II-t Szuperinfó Hírek - Az NB I-ben 12, az NB II-ben 18 csapat nevezését fogadta el az MLSZ versenybizottsága.
Rendőrkézen a betörések gyanúsítottjai Szuperinfó Hírek - A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.
A Kaposvár ellen játssza első bajnokiját a VRCK Szuperinfó Hírek - A kazincbarcikai férfi röplabdacsapat július 13-án kezdi meg a felkészülést az új évadra.
A rendőrök elfogták a rablás elkövetőit Szuperinfó Hírek - A járőrök előállították azt a két fiatalembert, akik Kazincbarcikán elvették egy férfi headsetjét, valamint a mobiltelefonját is.
Ítéletet hirdetett a bíróság a 27-es főúton történt halálos baleset ügyében Szuperinfó Hírek - A Kazincbarcikai Járásbíróság szerdán hirdetett ítéletet a 2017 nyarán, Szalonna és Szendrőlád közötti útszakaszon történt halálos közlekedési baleset ügyében.


Fizetett hirdetések

„Nem érdekel akkor sem, hogyha fáj a csend” Szuperinfó Hírek - Nemrég megjelent Deniz és Orsovai Reni legújabb közös száma.
Mintha egy trópusi öböl felett repülnénk, pedig ez Rudabánya Szuperinfó Hírek - Fehér Sándor már többször örvendeztetett meg bennünket csodás drónvideóival, most itt a legújabb: a Rudabányai-tó fölött repkedett kamerájával.
Hatot szerzett a KBSC a putnoki mérkőzésen Szuperinfó Hírek - Szombaton lejátszotta harmadik nyári felkészülési mérkőzését a KolorCity Kazincbarcikai SC NB II.-es labdarúgócsapata.
Kamionnal ütközött egy személygépkocsi Vadnánál Szuperinfó Hírek - Kamionnal ütközött egy személygépkocsi a 26-os számú főúton, Vadna külterületén július 04-én.
Építkezésen lett rosszul egy férfi Szuperinfó Hírek - Egy öt szintes állványszerkezet második emeletén lett rosszul az egyik ott dolgozó munkás Kazincbarcikán, az Építők útján június 30-án.
Rendőrkézen a szeméremsértő Szuperinfó Hírek - A kazincbarcikai rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki egy 16 éves lányt molesztált.
Új menetrend szerint közlekednek az autóbuszok a Miskolc–Kazincbarcika–Ózd útvonalon Szuperinfó Hírek - Fejlesztéseknek köszönhetően a jövőben gyakrabban közlekednek autóbuszok Ózd és Miskolc között.


Fizetett hirdetések

Lányok és asszonyok KolorCity utcáin Szuperinfó Hírek - Kazincbarcikán nem csak a színpompás falfestményekben gyönyörködhetünk, köztéri szobrokkal is bőven találkozhat, aki a város utcáit rója. Ezek között jócskán…
Ideális feltételek lesznek az iskolai sportoláshoz Szuperinfó Hírek - 42 település nyert pályázatot az országban. Hamarosan elkezdődnek a beruházások.
A hétköznapok is fontosak Szuperinfó Hírek - Mintegy két és fél hét munka után rövid szünetet tartanak a Kazincbarcikai SC csapatánál.
Lézerharc, buborékfoci is a menün Szuperinfó Hírek - Nem mindennapi programokkal színesíti az életét a többségében mozgáskorlátozottakból álló, szociálisan érzékeny idős közösség.

Tűzoltás Kazincbarcikán

Sütőben felejtett étel miatt keletkezett tűz egy negyedik emeleti lakás konyhájában Kazincbarcikán, a Radnóti Miklós téren június 22-én.