KAZINCBARCIKA
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Kazincbarcika, 2021.04.20
Kazincbarcika, 2021.04.20
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Kazincbarcika, 2021.02.16
Kazincbarcika, 2021.02.16
Kazincbarcika, 2021.02.09
Kazincbarcika, 2021.02.09
Kazincbarcika, 2021.02.02
Kazincbarcika, 2021.02.02
«
...23456...
»
Mindenképpen eldől vasárnap Szuperinfó Hírek - Vasárnap választ kapunk arra, hogy a VRCK vagy a MAFC lesz a férfi Extraliga bronzérmese.
Nehezen viselte a szakítást, ezért összeverte a volt párját Szuperinfó Hírek - A Kazincbarcikai Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt, vádat emelt azzal a férfival szemben, aki megverte a volt barátnőjét.
Az alsósok jóformán semmit nem tanultak a digitális oktatással Szuperinfó Hírek - Akkor derül ki, milyen hatékony volt a digitális oktatás, amikor a diákok visszamennek az iskolába.
Az alsósok jóformán semmit tanultak a digitális oktatással Szuperinfó Hírek - Akkor derül ki, milyen hatékony volt a digitális oktatás, amikor a diákok visszamennek az iskolába.
Jöhet az ötödik, a mindent eldöntő Szuperinfó Hírek - Egyelőre nem hibáztak a hazai csapatok, a férfi röplabda bronzcsata 2–2-re áll négy mérkőzés után.


Fizetett hirdetések

Videó: Füvet termesztett otthon, lekapcsolták a rendőrök az igrici kiskertészt Szuperinfó Hírek - A kazincbarcikai kollégák jelzése kapcsán tartottak házkutatást a tiszaújvárosi rendőrök egy igrici ingatlanban, ahol kábítószert találtak.
Nincs több hibázási lehetősége a Vegyésznek Szuperinfó Hírek - Ismét hátrányban a Vegyész RC, hazai pályán újra az egyenlítés a cél a bronzcsatában.
„Gyenge színvonal, megérdemelt hazai győzelem” Szuperinfó Hírek - A megyei II. osztály Észak csoportjának 12. fordulóját tartották. (pótlás)
Négy játszmában kaptak ki Szuperinfó Hírek - Harmadszor csapott össze a 3. helyért a MAFC és a Vegyész RC hétfőn.
Hajánál fogva rángatta, ütötte, rúgta korábbi párját Szuperinfó Hírek - Az asszony az orvosi vélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett.
Nagyon is benne van a fordítás lehetősége Szuperinfó Hírek - A harmadik mérkőzéssel folytatódik a férfi röplabdabajnokság bronzcsatája a Vegyész RC és a MAFC-BME között.
„Legalább egy pontot meg tudtunk menteni” Szuperinfó Hírek - A labdarúgó NB II. 32. fordulójában a Haladás otthonába látogatott a Kazincbarcika.
Halálos kimenetelű motoros baleset történt az elmúlt 24 órában Szuperinfó Hírek - Halálos kimenetelű motoros balesetnél, valamint hozzátartozók közötti erőszakok kapcsán intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.


Fizetett hirdetések

Labdarúgás, kézilabda, kosárlabda Szuperinfó Hírek - Nem csak a jégkorongban és a vízilabdában kiemelkedőek a borsodi sportolóink, hanem egyéb sportágakban is.
Tragikus lett a motoros baleset Szuperinfó Hírek - Kórházi ellátása közben halt meg az a férfi, aki motorozás közben egy oszlopnak ütközött Kazincbarcikán.
Javuló forma, magabiztos siker Szuperinfó Hírek - Vesztett állásból fordított, és nyerte meg a bronzcsata második mérkőzését a barcikai férfi röplabdacsapat.

Egyenlített a Vegyész

A Vegyész RC Kazincbarcika 3-1-re győzött a MAFC-BME ellen a férfi röplabda Extraliga harmadik helyéért zajló csatájának második felvonásán, így 1-1-re áll az egyik csapat harmadik sikeréig tartó párharc.