KAZINCBARCIKA
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Kazincbarcika, 2020.09.25
Kazincbarcika, 2020.09.25
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Kazincbarcika, 2020.08.14
Kazincbarcika, 2020.08.14
Kazincbarcika, 2020.08.07
Kazincbarcika, 2020.08.07
Kazincbarcika, 2020.07.24
Kazincbarcika, 2020.07.24
Bál nem lesz, vásár igen Szuperinfó Hírek - Megyénk nagyon sok településén szeretnének segíteni Zsombinak, az SMA-s kisfiúnak.
Aktívan tesznek a közösségért Szuperinfó Hírek - Fontosnak tartja a település vezetősége hagyományaik ápolását, kulturális életük fellendítését.
Kupasorsolás majd csak október 10-én Szuperinfó Hírek - A Magyar Kupában egyelőre várni kell arra, hogy ki kivel játszik majd a legjobb 64 között.
Megnőtt a biciklis balesetek száma Szuperinfó Hírek - A két keréken közlekedők jó része nem tartja be a közlekedési és a biztonsági szabályokat.
Elvitte a múzsa csókját Szuperinfó Hírek - Mező István kötetbemutatója apropóján rendezett író-olvasó találkozót az Őszikék Nyugdíjas Egyesület.
„Egy jó ellenfél ellen játszottunk, amely kihasználta az első hibánkat.” Szuperinfó Hírek - A labdarúgó Magyar Kupa mérkőzéseit a 64 közé jutásért játszották hétvégén.


Fizetett hirdetések

A vers egyfajta terápia Szuperinfó Hírek - Bánhorváti önkormányzatának képviselő-testülete díszpolgári címet adományozott Orosz Margit költőnek.
Díjat ért a Szuperzsaru Szuperinfó Hírek - A centenáriumi rajzpályázaton korcsoportja kreatív különdíjasa lett Fóris Anna.
Tudatosságra nevelheti a fiatalokat Szuperinfó Hírek - Gábor készen áll arra, hogy megismertesse a tudatos energiafelhasználás rejtélyeit a tanóráin.
Kipróbált tanácsuk a rendszeres mozgás Szuperinfó Hírek - Az Engi-család tagjai sok húron játszottak és játszanak.
Fejlődő pályán a megye Szuperinfó Hírek - A versenyképesség-növelő támogatásból finanszírozott fejlesztésekből alaposan kiveszi a részét megyénk.
Felismeri valaki? Szuperinfó Hírek - A kazincbarcikai rendőrök a lakosság segítségét kérik egy helyi lopás kapcsán.
Hajrá, Zsombi, hajrá, Diósgyőr! Szuperinfó Hírek - A diósgyőri szurkolók is azt szeretnék, ha Zsombi minél előbb megkaphatná a drága gyógyszert.


Fizetett hirdetések

„Mindenkinek, nekem is nagyon fájt az 5–0-s hazai vereség” Szuperinfó Hírek - A labdarúgó NB II. 9. fordulójában szerdán Debrecenbe látogat a KKBSC.
Megyénkbeli a centenáriumi rajzpályázat kreatív különdíjasa Szuperinfó Hírek - A kazincbarcikai Fóris Anna részesült az elismerésben.
Hétvégi röplabda eredmények Szuperinfó Hírek - A DVTK-Fux és a Vegyész RC is pályára lépett egy-egy felkészülési tornán, a Miskolci VSC pedig a női röplabda Magyar…
A rendőrök elfogták a több mint 2,5 milliós lopás feltételezett elkövetőit Szuperinfó Hírek - A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.

Kazincbarcikai SC vs. ETO FC Győr

A KolorCity-Kazincbarcikai SC a WKW ETO FC Győr csapattal mérkőzik meg a labdarúgó NB. II. 8. fordulójában vasárnap 18.00 órakor.