KAZINCBARCIKA
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Kazincbarcika, 2022.07.05
Kazincbarcika, 2022.07.05
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Kazincbarcika, 2022.06.14
Kazincbarcika, 2022.06.14
Kazincbarcika, 2022.06.07
Kazincbarcika, 2022.06.07
Kazincbarcika, 2022.05.31
Kazincbarcika, 2022.05.31
Labdarúgás: döntetlen a megyein Szuperinfó Hírek - Szerda délután Kazincbarcikán felkészülési mérkőzést vívtak az NB II.-es vendéglátók az élvonalbeli matyóvárosiakkal.
Barcika hírnevét öregbítik Szuperinfó Hírek - Negyedszázada alakult a Kazincbarcikai Egyesületek Fóruma, amit ünnepi közgyűlésen ünnepeltek meg.
Lövöldözés egy borsodi lagziban: a sértett fejére célzottan két lövést adott le Szuperinfó Hírek - A vádlott rászólt a lagziban zenét szolgáltató férfira, hogy halkítsa le a zenét, majd kezébe vette a légpisztolyt és azzal a sértett fejére célzottan két lövést adott le.
Több alkalommal megrúgta, rátérdelt és a fején is ütlegelte áldozatát Szuperinfó Hírek - A boltban tartózkodó, számára ismeretlen férfinak odaszólt, hogy miért nézi őt, ezen vitatkozni kezdtek.
Rally3: megváltozott a hétvégi eredmény, két párost is kizártak Szuperinfó Hírek - A vasárnap befejeződött Greenplan Kazincbarcika Rallyn a díjkiosztója után megtartott technikai ellenőrzés során tapasztalt szabálytalanságok miatt két párost is kizártak a Rally3-as mezőnyből.
Kétszer is kirabolta áldozatát a rudabányai fiatal Szuperinfó Hírek - A fiatalkorú két egymást követő napon is kirabolt egy férfit.


Fizetett hirdetések

Pokoli hőség és rengeteg néző – ilyen volt a Greenplan Kazincbarcika Rally Szuperinfó Hírek - Szűk két év elteltével találkoztak a szakág képviselői egymással a népkerti sportpályán, hiszen a ­Greenplan Kazincbarcika Rally felvezető prológját a…
Az új fiúk gólt szereztek a megyei gyakorláson Szuperinfó Hírek - Felkészülési meccset játszott egymással térségünk két második vonalas csapata.
Mezőkövesd: marad a 17 óra Szuperinfó Hírek - Legközelebb július 6-án, szerdán lép pályára a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgó csapata.
Saját unokáját molesztálta a 62 éves férfi Szuperinfó Hírek - A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 62 éves férfi ellen emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt, aki 21 éves…
Greenplan Kazincbarcika Rally: térképen mutatjuk, merre megy a mezőny Szuperinfó Hírek - Július első három napjában rendezik meg Borsod megyében a Rally2-es, valamint a V-Team Consulting Rally3-as bajnokság soron következő versenyét.
Nemcsak birtokolta, kereskedett is a kábítószerrel a tardonai fiú Szuperinfó Hírek - Kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 18 éves tardonai fiúval szemben.
Elővenné az egri formát a Békési Richárd-Tóth Gergely páros Szuperinfó Hírek - Hazai körülmények között versenyezhet az előttünk álló hétvégén Békési Richárd és Tóth Gergely.
Jól beállított új motorral megy Jobbágy Krisztián Szuperinfó Hírek - Keveset versenyzett, ezért nagyon várja már a hétvégi, kazincbarcikai száguldást Jobbágy Krisztián.


Fizetett hirdetések

Ledobta a ruháit a hőségben a kazincbarcikai sztár – videóval Szuperinfó Hírek - A kazincbarcikai fitness modell Görögországban tartózkodik.
Levenné magáról a rontást Bartha Nándor Szuperinfó Hírek - Bartha Nándor bízik benne, hogy ezúttal a hazai rendezésű Rallye2-es futam szerencsét hoz számára.
Zárva lesznek a rendelők pénteken Szuperinfó Hírek - Július 1-jén nem nyitnak ki az egészségügyi intézmények, a gyógyszertárak.
Másolnák a tavalyi produkciót Szuperinfó Hírek - Bencs Zoltán és Bencs Gábor kiegyezne a tavalyi abszolút ötödik helyezéssel a hétvégi Greenplan Kazincbarcika Rallyn.

Eladósorba került a VFTS

Juhász Zoltán és Krajczár Zoltán számára elképzelhető, hogy a hétvégi barcikai verseny lesz az utolsó ezzel az autóval.