KAZINCBARCIKA
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Kazincbarcika, 2022.07.12
Kazincbarcika, 2022.07.12
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Kazincbarcika, 2022.05.31
Kazincbarcika, 2022.05.31
Kazincbarcika, 2022.05.24
Kazincbarcika, 2022.05.24
Kazincbarcika, 2022.05.17
Kazincbarcika, 2022.05.17
«
...23456...
»
Babalátogatásból garázdaság Szuperinfó Hírek - A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal az ifjú apával szemben folytatott le, aki az újszülött gyermekét meglátogató hozzátartozóit bántalmazta.
A kiállítás megtörte a Kazincbarcikát Szuperinfó Hírek - A KBSC vezetett, azonban végül tíz emberrel pont nélkül maradt Békéscsabán.
Szuhakállóban vendégeskedtek Szuperinfó Hírek - Néhány év alatt baráti kapcsolat alakult ki Sajókaza és Szuhakálló nyugdíjas közösségei között.
Aktokkal rukkol elő a fotószövetség Szuperinfó Hírek - Nemzetközileg elismert helyi fotószövetség alkotásait láthatják az érdeklődők péntektől a Kolor Fesztiválon.
Éjszaka riasztották a tűzoltókat Kazincbarcikára Szuperinfó Hírek - Tűz keletkezett egy tízemeletes társasház földszintjén, Kazincbarcikán, az Egressy Béni úton augusztus 01-jén.


Fizetett hirdetések

244 millióért eladó egy üdülőpark Dédestapolcsányban! Szuperinfó Hírek - Néhány barát, nagyobb család összefogásával kisközösség születhet Dédestapolcsányban. Vagy a leendő tulaj tovább folytathatja a megkezdett vállalkozást és az üdülőparkot.
A DVSC-DEAC lesz a barcikaiak ellenfele Szuperinfó Hírek - A DVTK csak később kapcsolódik be a női Magyar Kupa küzdelmeibe.
Húsz év után „visszatért” az MKC Szuperinfó Hírek - A férfiaknál négy, a nőknél három megyei gárda indul a harmad­osztályban.
Zsebből árulta a marihuánát Kazincbarcikán Szuperinfó Hírek - A miskolci nyomozók Kazincbarcikán értek tetten egy fiatalembert, aki zsebből árulta a marihuánát.
Lángos illattal hívogattak Közösségi Napra Szuperinfó Hírek - A kurityáni asszonyok megvendégelték a település lakóit, hogy összehozzák a közösségeket.
Tesztmeccset játszott a KolorCity Kazincbarcika SC Szuperinfó Hírek - A másodosztályú bajnoki rajtot megelőző utolsó felkészülési mérkőzését játszotta vasárnap a KolorCity Kazincbarcika SC NB II.-es labdarúgócsapata.
Mesterlövész lépett akcióba Kazincbarcikán Szuperinfó Hírek - Villámcsapás következtében kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy lakatlan családi ház tetőszerkezete július 24-én délután Kazincbarcikán, az Erőmű utcában.
Családi ház tetőszerkezete égett Kazincbarcikán Szuperinfó Hírek - A tűzoltók három vízsugárral már körülhatárolták a lángokat.


Fizetett hirdetések

Alapos a gyanú: Letartóztatásban az újszülött gyermekét megölő múcsonyi nő Szuperinfó Hírek - A Miskolci Járásbíróság tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével vádolja a nőt.
Autókat rongált meg Sajószentpéteren a férfi Szuperinfó Hírek - A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.
Megtalálták az eltűnt kazincbarcikai férfit Szuperinfó Hírek - Rendőrök, önkormányzati rendészek és speciális mentőkutatók közösen együttműködve, néhány óra alatt megtaláltak egy eltévedt kazincbarcikai férfit.